Brugerbetingelserne for Kometernes Jul 2021 – TV 2 Danmark A/S

Følg

Senest opdateret:

Version: 21. oktober 2021

1.0 Om aktiviteten

I juleperioden 2021 opfordrer TV 2 de danske børn til at dele deres juletegning med os med henblik på deltagelse i en konkurrence om præmier samt muligheden for, at udvalgte videoer vises på TV 2 som led i markedsføring af TV 2 og programmet Kometernes Jul.

Præmien er en pakke med 1 bamse og 1 kasket.

Præmien har en værdi af cirka 300 DKK. Præmierne kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.

2.0 Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at indsende en video via kampagne-hjemmesiden på tv2julekalender.dk/kort.

På videoen skal du vise, hvilken tegning, du har tegnet på samlekort nummer 48 ”Julekortet”, som du kan få, hvis du handler i COOPs butikker i perioden fra 12. november og frem til juleaften.

Hvis du ikke har fået samlekort nummer 48, må du også gerne tegne din tegning på et stykke papir i stedet.

3.0 Periode

Perioden løber fra den 12. november 2021 til og med den 20. december 2021.

4.0 Sådan findes vinderne

Tre gange i løbet af december måned findes 5 vindere (15 vindere i alt). Vinderne findes ved lodtrækning blandt de indsendte videoer. Det sker den 5., 13. og 20. december.

Vinderne kontaktes direkte via den e-mail, der er blevet angivet ved indsendelsen af videoen.

5.0 Betingelser

Når du indsender en video til TV 2 via kampagne-hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år gammel. Du bekræfter ligeledes, at du besidder rettighederne til det indsendte materiale samt rettighederne til offentliggørelse af det indsendte materiale.

Er der medvirkende i det indsendte materiale, bekræfter du, at du har tilladelse fra de medvirkende, der optræder tydeligt i materialet.

Medvirker børn under 18 år i materialet, har du ansvar for at have tilladelse fra indehaveren af forældremyndigheden.

Er du selv under 18 år skal dine forældre give samtykket til at indsende videoen.

6.0 Brugsrettigheder

Ved indsendelse af dit billede i forbindelse med Kometernes Jul 2021, overdrager du TV 2 DANMARK rettighederne til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset og på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder, men ikke begrænset til, kampagner og TV-programmer, identer, på tv2.dk, på Facebook og andre sociale medier.

Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes.

7.0 Ansvar

TV 2 DANMARK tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl.

TV 2 DANMARK forbeholder sig ret til, at slette upassende eller stødende materiale fra kampagnesitet eller andre steder, hvor indsendt materiale fremvises.

Eventuelle erstatningsansvar rettet mod TV 2 videresendes til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder.

8.0 Spørgsmål

Eventuelle spørgsmål rettes til TV 2 Kundeservice på kundeservice@tv2.dk

TV 2 DANMARK A/S
Rugaardsvej 25
5100 Odense C

Danmark