#Knækcancerblomst: Brugerbetingelser

Følg

Senest opdateret:


 1.0 Om aktiviteten

Fra uge 41 opfordrer TV 2 og Kræftens Bekæmpelse danskerne til at være kreative og fortolke Knæk Cancer Blomsten. Dette gøres ved at lave en blomst med udgangspunkt i Knæk Cancer logoet og dele det på Instagram med hashtagget #knækcancerblomst. Det kan ligeledes gøres ved at indsende billedet manuelt via kampagnesitet www.tv2blomst.dk fra 18. oktober 2021.

Du kan udforme Knæk Cancer Blomsten på mange måder. Det kan være på papir, stof, en kage eller noget helt fjerde. Hvordan du udformer blomsten, er helt op til dig.

Boozt, som er sponsor på aktiviteten, donerer DKK 25,00 pr. godkendt billede, op til DKK 450.000,00. Billeder fra samme bruger skal være forskellige og dubletter godkendes ikke.

2.0 Periode

Alle billeder der godkendes i perioden mandag den 11. oktober 2021 til lørdag den 30. oktober 2021 kl. 19.45 bidrager til aktiviteten. Billeder der lægges op forinden eller efter dette tidsrum, kommer ikke på kampagnesitet, og udløser således ikke en donation til indsamlingen.

3.0 Betingelser

Ved indsendelse af et billede til aktivteten, bekræfter du, at du er minimum 18 år gammel. Du bekræfter ligeledes, at du besidder rettighederne til det indsendte materiale samt rettighederne til offentliggørelse af det indsendte materiale.

Er der medvirkende i det indsendte materiale, bekræfter du at du har tilladelse fra de medvirkende, der optræder tydeligt i materialet.

Medvirker børn under 18 år i materialet, har du ansvar for at have tilladelse fra indehaveren af forældremyndigheden.

Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.

4.0 Brugsrettigheder

Ved indsendelse af dit billede i forbindelse med #KnækCancerBlomst, overdrager du TV 2 DANMARK rettighederne til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset og på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder, men ikke begrænset til, kampagner og TV-programmer, identer, på tv2.dk, på Facebook og andre sociale medier.

Denne overdragelse gøres ligeledes gældende for TV 2 DANMARKs samarbejdspartner Kræftens Bekæmpelse

Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes.

5.0 Ansvar

TV 2 DANMARK tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl.

TV 2 DANMARK forbeholder sig ret til at slette upassende eller stødende materiale fra kampagnesitet blomst.tv2.dk eller andre steder, hvor indsendt materiale fremvises.

Eventuelle erstatningsansvar rettet mod TV 2 videresendes til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder.

6.0 Spørgsmål

Eventuelle spørgsmål rettes til TV 2 Kundeservice på kundeservice@tv2.dk

TV 2 DANMARK A/S
Rugaardsvej 25
5100 Odense C

Danmark

 

Drevet af Zendesk