#Knækcancerblomst: Brugerbetingelser

Følg

Senest opdateret:


1.0 Om aktiviteten
Fra uge 39 opfordrer TV 2 og Kræftens Bekæmpelse danskerne til at være kreati-ve og fortolke Knæk Cancer Blomsten. Dette gøres ved at lave en blomst med udgangspunkt i Knæk Cancer logoet og dele det på Instagram med hashtagget #knækcancerblomst. Det kan ligeledes gøres ved at indsende billedet manuelt via kampagnesitet www.tv2blomst.dk.
Du kan udforme Knæk Cancer Blomsten på mange måder. Det kan være på papir, stof, en kage eller noget helt fjerde. Hvordan du udformer blomsten, er helt op til dig.
Boozt, som er sponsor på aktiviteten, donerer DKK 20,00 pr. godkendt billede, op til DKK 450.000,00. Billeder fra samme bruger skal være forskellige og dub-letter godkendes ikke.


2.0 Periode
Alle billeder der godkendes i perioden mandag den 21. september til lørdag den 24. oktober kl 23.45 bidrager til aktiviteten. Billeder der lægges op forinden eller efter dette tidsrum, kommer ikke på kampagnesitet, og udløser således ikke en donation til indsamlingen.


3.0 Betingelser
Ved indsendelse af et billede til aktivteten, bekræfter du, at du er minimum 18 år gammel. Du bekræfter ligeledes, at du besidder rettighederne til det indsendte materiale samt rettighederne til offentliggørelse af det indsendte materiale.
Er der medvirkende i det indsendte materiale, bekræfter du at du har tilladel-se fra de medvirkende, der optræder tydeligt i materialet.
Medvirker børn under 18 år i materialet, har du ansvar for at have tilladelse fra indehaveren af forældremyndigheden.
Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes el-ler ej.


4.0 Brugsrettigheder
Ved indsendelse dit billede i forbindelse med #KnækCancerBlomst, overdrager du TV 2 DANMARK rettighederne til at anvende det tilsendte materiale tidsubegræn-set og på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder, men ikke begrænset til, kampagner og TV-programmer, identer, på tv2.dk, på Face-book og andre sociale medier.
Denne overdragelse gøres ligeledes gældende for TV 2 DANMARKs samarbejdspart-ner Kræftens Bekæmpelse
Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes.


5.0 Ansvar
TV 2 DANMARK tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl.
TV 2 DANMARK forbeholder sig ret til, at slette upassende eller stødende mate-riale fra kampagnesitet blomst.tv2.dk eller andre steder, hvor indsendt mate-riale fremvises.
Eventuelle erstatningsansvar rettet mod TV 2 videresendes til den enkelte per-son, der måtte have krænket 3. parts rettigheder.


6.0 Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål rettes til TV 2 Kundeservice på kundeservice@tv2.dk.
• +45 89 88 12 12
• kundeservice@tv2.dk
• Via denne kontaktformular: https://tv2.kundeservice.tv2.dk/hc/da/requests/new


TV 2 DANMARK A/S
Rugaardsvej 25
5100 Odense C
Danmark

Drevet af Zendesk