TV 2 Brugerbetingelser

Følg

Senest opdateret:


TV 2s tilbyder dig gratis adgang til en bred vifte af digitale produkter, hvor du kan tilgå nyheder og indhold fra TV 2. Her kan du læse betingelserne for brug af tv2.dk og TV 2s apps (Nyheder, Sport, tvtid, vejr m.fl.). Der kan herudover være specifikke betingelser for enkelte produkter, tjenester og services.

TV 2 Login – få en bedre oplevelse på TV 2s digitale produkter TV 2 tilbyder en række tjenester, hvor du skal benytte et personligt login - dit TV 2 Login. Det er samtidig med til at give dig en bedre oplevelse på TV 2s digitale produkter. Med et TV 2 Login vil indholdet på sigt blive tilpasset din profil, så produkterne bliver endnu mere relevant for dig. Derfor hjælper vi dig også med automatisk at huske, at du er logget ind, så du ikke behøver taste logininformationer hver gang du besøger os.

Hold dine oplysninger opdaterede Når du har oprettet et TV 2 Login, er du forpligtet til at holde dine oplysninger opdaterede. Dit TV 2 Login er personligt og må ikke overdrages til andre. Er der mistanke om, at de personlige opdateringer du har anvendt ikke er retvisende, forbeholder vi os retten til at slette dit TV 2 Login.

Bemærk, at du skal være fyldt 13 år for at oprette et TV 2 login.

TV 2 behandler persondataoplysninger efter gældende lovgivning. Du kan læse mere om TV 2s persondatapolitik her.

Ændringer i brugerbetingelser TV 2 forbeholder sig ret til at ændre i nærværende brugerbetingelser for brug af TV 2s digitale produkter. Har du et TV 2 Login vil vi gøre dig opmærksom på ændringer i brugerbetingelserne, når du besøger vores produkter, men det er dit ansvar som bruger at holde dig ajour med de til hver en tid gældende betingelserne. Fortsat brug af TV 2s digitale produkter er ensbetydende med en accept af de ændrede retningslinjer.

Kontakt TV 2 Hvis du ønsker hjælp eller ønsker at blive slettet som bruger af TV 2 Login, kan du kontakte TV 2 Kundecenter. Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål og komme i kontakt med os gennem chat, sende os en mail eller ringe til os. Du kan også sende et brev til os på adressen: TV 2 Kundecenter, Rugaardsvej 25, 5100 Odense C.

 

Drevet af Zendesk